0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Kaduove opcije

Objavljeno: 09.06.13 u 15:35
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Došao je pre četiri godine na Marakanu sa sunarodnikom Saviom i oD tada do danas izrastao je u ljubimca Zvezdine publike. Naravno, reč je o Mendešu Kaduu sjajnom Brazilcu koji je u crveno – belom dresu odigrao 108 utakmica po čemu je stranac sa najviše odigranih mečeva i postigao 21 gol.

Ipak Kadua od sledeće sezone više nećemo gledati u Zvezdi, a da li će ostati u srpskom fudbalu već je drugo pitanje, mada je to najnerealnija opcija.

Kadu je pred kraj sezone dobio ponudu od Vašington Junajteda koja još uvek stoji, pa je moguće da se uputu u Sjedinjene Američke Države. Takođe pojavila se ponuda iz moldavskog Šerifa, pa će Brazilac koji je trenutno u svojoj zemlji na odmoru svakako moći da bira.

Crvena zvezda mu neće gotovo sigurno biti u mislima, jer je ponuda iz Ljutice Bogdana iznosila 120.000 evra po sezoni što Kadu nije prihvatio.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter