0
Košarka

Čović: Zašto Jovčić ne kaže ko ga je gepekovao

Objavljeno: 09.06.13 u 18:13

covic nebojsa

Predsednik KK crvena zvezda Nebojša Čović pred početak finala plej of rekao je da se do završetka takmičenja neće oglašavati u javnosti, ali je ipak to učinio, kako bi reagovao na konfrenciju za novinare koju je pred drugu utakmicu serije održao Duško Vujošević.

Čović je poručio da je Zvezda pokradena u drugoj utakmici finala plej-ofa u petak, a pribojava se identičnog scenarija i za treći meč.

– Ne mogu da ne odgovorima na provokacije iz Partizana, prvenstveno mislim na Vujoševića. Zvezda i Partizan nisu isto i mi smo sve vreme ćutali od početka plej-ofa. Kada sudije dovoze na mečeve policijska kola sa rotacijom to se ne radi zbog Zvezde. Zvezda nije tukla i gepekovala sudije, a sada stvarno imamo razloga da budemo nezadovoljni. Pokradeni smo u Laktašima, a suđenje Jovčića mogu da nazovem hronologija straha od gepekovanja. Jovčić je naneo veliku štetu Crvenoj zvezdi, a čovek se preselio iz Beograda. Što ne kaže ko mu je žvrljao kola i ko ga je stavljao u gepek – istakao je Čović, a prenosi „Sportal.rs“.

Prvi čovek crveno-belih zapitao je državne organe dokle će da ćute.

– Ova situacija iz košarke prenosi se i na fudbal i pitam se da li svi drugi klubovi treba da igraju na drugom mestu. Govore da je Zvezda državni projekat, a Partizan je od ministarstva sporta dobio četiri miliona dinara, a Zvezda samo milion. Može da shvati ko kako hoće, ali Srbija će biti nesrećna dok se ove stvari ne urede. I za sutra očekujem hroniku najavljenih krađa, jer sudija Juras ima razloga da krade, jer zna šta mu se već dogodilo u Vršcu.“ zaključio je Čović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter