0
Fudbal

Ba prekobrojan, stiže Gomez

Objavljeno: 09.06.13 u 22:48

mario gomez

Žoze Murinjo je rešio da napravi velike promene u redovima Čelsija kako bi klubu sa Stamford Bridža omogućio da dođe do nove šampionske titule sledeće sezone. Gospodin Posebni se vratio, već smo pisali o tome da će prodati Matu i Toresa, a prekobrojan je i Demba Ba, koji je došao pre samo nekoliko meseci!

Murinjo je svoje rekao, sada se samo traži kupac za bivšeg igrača Njukasla, koji je došao za sedam miliona funti. Njega bi u timu trebalo da zameni MArio Gomez, jer je Stevan Jovetić odlučio da pređe u Juventus, a on je bio prva meta. Nakon što je otpala opcija da se dovede Jovetić, a i objavljeno je da Džeko ostaje u Mančester Sitiju, Murinjo se okrenuo Super Mariju koji je nazadovoljan u Bajernu i želi da ode.

Čelsiju neće biti problem da plati oko 30 miliona evra koliko Bajern traži za Gomeza, a videćemo kako će se on uklopiti u sistem igre Čelsija i na engleski fudbal. Naravno, za Gomeza se još od ranije interesuju Napoli i Fiorentina, ali svakako da je Čelsi mnogo veći izazov za reprezentativca Nemačke.

I da, Demba Ba bi lako mogao da završi u Liverpulu ili Arsenalu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter