0
Fudbal

Real sprema ponudu za Kavanija

Objavljeno: 08.06.13 u 21:48

edinson-kavani

Napoli je jasno i glasno poručio zainteresovanim klubovima da obeštećenje za Edinsona Kavanija iznosi 63 miliona evra, što izgleda nisu najbolje razumeli u Čelsiju pa su poslali ponudu od 55 miliona evra koja je glatko odbijena.

Ukoliko „plavci“ uskoro ne dodaju još osam miliona moglo bi da im se dsi da ostanu bez Urugvajca pošto je prema navodima „Marke“ madridski Real spremio traženu sumu i očekuje se da tokom sledeće nedelje pošalje ponudu na adresu kluba iz Napulja.

Istovremeno sa juga Italije stiže informacija da će kontraverzni predsednik Napolija Aurelio De Lorentis pokušati da u klub dovede Zlatana Ibrahimovića mada se taj transfer graniči sa naučnom fantastikom pošto je Šveđanin već nekoliko puta naglasio da je zadovoljan u Parizu, a nema razloga i da ne bude pošto su bogati Arapi spremni da ispune svaki njegov zahtev.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter