0
Fudbal

Kolarov veruje u bolju budućnost

Objavljeno: 08.06.13 u 10:31

kolarov (2)

Nakon poraza reprezentacije Srbije u Briselu od Belgije rezultatom 2:1, Orlovima su zahvaljujući trijumfu Škotske u Zagrebu ostale i dalje teoretske šanse za plasman na Svetsko prvenstvo u Brazilu. Doduše za to je potrebno da Srbija pobedi u preostal tri meča,a Hrvatska izgubi ali ipak teorija postoji.

Strelac jedinog gola za Srbiju Aleksandar Kolarov, žali za propuštenim prilikama u Briselu, ali smatra da je pred ovom reprezentacijom lepa budućnost.

„Koncentrisali smo se da damo maksimum, stvorili mnogo šansi, ali smo iz grešaka primili dva gola. Neke stvari nam se ponavljaju iz meča u meč, dali su nam dva gola iz dve šanse. Ali to je zbog mladosti ovog tima. Verujem da imamo lepu budućnost. Moramo nastavimo da radimo i onda ćemo početi da pobeđujemo u ovakvim utakmicama kao Belgija. Možemo čiste savesti da idemo kućama iz Brisela“, rekao je Kolarov.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter