0
Fudbal

FOTO:STARSPORT

Miha: Zaslužili smo više bodova

Objavljeno: 07.06.13 u 23:55
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Iako prihvata rezultatski neuspeh, selektor Siniša Mihajlović uveren je da je reprezentacija na dobrom putu te da su „orlovi“ po prikazanim igrama zaslužili više osvojenih bodova.

„Srbija je po igrama, ne samo večeras, zaslužila više bodova! Ali, nedostaje nam iskustvo, iako igramo sve bolje i bolje. Belgija jeste u ovom trenutku kvalitetnija, ali je pogotovo iskusnija od nas. Bilo nam je važno da pokažemo da možemo da se nosimo sa jednom od tri najbolje evropske selekcije i zadovoljan sam kako su momci odigrali“rekao je posle meča selektor Mihajlović.

Ponovo je aktuelizovan problem neefikasnosti, jer je po šansama Srbija mogla da uzme bar bod u Briselu.

„Belgija je u prvih 45 minuta postigla gol i imala samo još jednu šansu. U drugom smo krenuli po preokret, a primili smo pogodak iz kornera. Kada se sve sabere, imali smo više čistih šansi od domaćina! Jedino što je on svoje koristio, a mi naše ne. To je taj danak neiskustvu.“ zaključio je selektor.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter