0
Fudbal

Dortmund i Šalke žele Telja

Objavljeno: 07.06.13 u 13:34

Christian-Tello

Napadač Barselone Kristijan Teljo nalazi se na meti dva nemačka kluba i to dva velika rivala iz oblasti Rur – Borusije Dortmund i Šalkea. Barsa nije odlučila da li će prodavati Telja ovog leta ili ne, a ponude su milioneri i kraljevsko plavi već spremili.

Dortmund traži zamene za Gecea i Levandovskog, Klop može da odigra značajnu ulogu u ovom transferu, dok Šalke želi da pojača tim pred kvalifikacije za Ligu šampiona i narednu sezonu gde bi da konkurišu za jedno od prva tri mesta na tabeli. Teljo bi u Šalkeu za partnera u napadu imao Klasa Jana Huntelara, a saigrač će mu verovatno biti još jedan bivši igrač Barse Ibrahim Afelaj, koji po svemu sudeći ostaje u Gelzenkirhenu.

Šalke je u ovom prelaznom roku već jednom bio bolji od Dortmunda, kada je uspeo da bez obeštećenja dovede defanzivca milionera Santanu kome je ponudio bolji ugovor od velikog rivala.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter