0
Domaći fudbal

Dodić novi trener Jagodine

Objavljeno: 07.06.13 u 17:42

dodic

Mladen Dodić je novi trener fudbalskog kluba Jagodina, pošto je dosadašnji šef stručnog štaba Simo Krunić potpisao ugovor sa kineskim Dalijenom, rečeno je u petak u ovom klubu.

„Velika je čast biti ponovo ovde, ali i velika obaveza baš zbog toga što znam kakve su ambicije kluba. Znam da je klub u medjuvremenu podigao standarde i kriterijume na svakom nivou i što se tiče organizacije i što se tiče rada i rezultata. Ove prethodne dve godine su najznačajnije što se tiče rezultata“ rekao je Dodić na konferenciji za novinare.

Dodić je kazao da je svestan odgovornosti i da je cilj da se kroz timski rad dodje do novih uspeha.

„Jeste cilj da zadržimo nivo koji je postavljen u prethodne dve godine što se tiče igre, rezultata, odnosa, mareketinga i promocije kluba, ali mi ne bismo bili takmičari, kada ne bismo želeli više od toga. Daćemo sve od sebe da napravimo i korak dalje. Biće izuzetno teško, ali se spremamo za sve to“, kazao je Dodić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter