in ,

Zvezda pregovara sa „pobunjenicima“

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić najpre je u opširnom intervjuu datom za Večernje novosti izjavio da neće moliti nijednog igrača da ostane u klubu, a sve povodom tužbi Srđana Mijaliovića i Aleksandra Pantića za raskid ugovora, međutim samo koji sat kasnije desilo se upravo suprotno.

Celo rukovodstvo kluba sa Marakane, tačnije predsednik Džajić, potpredsednik Nebojša Čović, generalni sekretar Miodrag Zečević i sportski direktor Zoran Stojadinović u sredu uveče sastali su se Pantićem i njegovim menadžerom Rankom Stojićem, a posle toga i sa Srđanom MIjailovićem i njegovim ocem.

Prema vestima koje stižu iz Ljutice Bogdana razgovori su trajali puna četiri sata, ali još uvek nije poznato da li je išta dogovoreno. Isti proces biće obavljen i sa braćom Srnić, Slavoljubom i Dragoljubom, koji su takođe najavili mogućnost da zatraže raskid ugovora na štetu kluba.

Međutim, tu nije kraj pošto su i Luka Milivojević i Ognjen Mudrinski na korak od odluke da i oni učine isto, a cela lavina pokrenuta je nakon što je uprava odlučila da samo Nigerijcu Abioli Daudi isplati celokupan dug dok su ostali igrači ostali kratkih rukava.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Albert Nađ o mogućem transferu Aleksandra Mitrovića

Bruinsi na korak od velikog finala