0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Zvezda pregovara sa „pobunjenicima“

Objavljeno: 06.06.13 u 08:43
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić najpre je u opširnom intervjuu datom za Večernje novosti izjavio da neće moliti nijednog igrača da ostane u klubu, a sve povodom tužbi Srđana Mijaliovića i Aleksandra Pantića za raskid ugovora, međutim samo koji sat kasnije desilo se upravo suprotno.

Celo rukovodstvo kluba sa Marakane, tačnije predsednik Džajić, potpredsednik Nebojša Čović, generalni sekretar Miodrag Zečević i sportski direktor Zoran Stojadinović u sredu uveče sastali su se Pantićem i njegovim menadžerom Rankom Stojićem, a posle toga i sa Srđanom MIjailovićem i njegovim ocem.

Prema vestima koje stižu iz Ljutice Bogdana razgovori su trajali puna četiri sata, ali još uvek nije poznato da li je išta dogovoreno. Isti proces biće obavljen i sa braćom Srnić, Slavoljubom i Dragoljubom, koji su takođe najavili mogućnost da zatraže raskid ugovora na štetu kluba.

Međutim, tu nije kraj pošto su i Luka Milivojević i Ognjen Mudrinski na korak od odluke da i oni učine isto, a cela lavina pokrenuta je nakon što je uprava odlučila da samo Nigerijcu Abioli Daudi isplati celokupan dug dok su ostali igrači ostali kratkih rukava.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter