0
Domaći fudbal

Vojvodina se raspituje i za stranca trenera

Objavljeno: 06.06.13 u 10:47

dragan-radojicic

Jedan od najozbiljnijih kandidata za preuzimanje Vojvodine, koja je pre dva dana ostala bez trenera pošto je Nebojša Vignjević dobio otkaz, po svemu sudeći je Dragan Gaga Radojičić koji je ove sezone doneo titulu nikšićkoj Sutjesci.

Radojičić je inače već radio u klubu iz Novog Sada odnosno 2008. godine je nekoliko meseci samostalno vodio tim, a posle toga je bio asistent Ljupku Petroviću.

Da je Radojičić na korak od povratka na „Karađorđe“ može da nagovesti i to što je predsednik Vojvodine Ratko Buturović rođeni Nikšićanin i da je i on jednim delom pomogao da Sutjeska ove godine prvi put u svojoj istoriji postane prvak Crne Gore.

Podsećamo da su prethodnih dana kao glavni pretendenti za to mesto figurirali trener Rada Marko Nikolić, zatim Dejan Govedarica, Slaviša Jokanović i nedašanji trener Crvene zvezde Aleksandar Janković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter