0
Evrokupovi

Laudrup napušta Svonsi?

Objavljeno: 06.06.13 u 16:36

laudrup

Mihael Laudrup mogao bi već početkom sledeće sedmice da napusti klupu Svonsija, nakon razmimoilaženja sa predsednikom kluba u stavovima po pitanju dovođenja novih igrača, pišu britanski mediji.

48-godišnji Laudrup je upozorio Hava Dženkinsa sa kojim je u prethodne dve sedmice imao samo jedan sastanak, da će ukoliko ne stigne obećana finansijska pomoć za dovođenje novih igrača otići iz Svonsija.

Očekuje se da će situacija biti jasnija kada se Dženkins vrati sa odmora u Portugalu, ali kako pišu „ostrvski“ mediji pozitivan ishod nije izvestan.

Naime, odnos na relaciji menadžer – predsednik dostigao je „tačku ključanja“ kada su propali pregovori Svonsija oko dovođenja Aspasa iz Selte i napadača Sent Etjena Aubamejanga, na čemu je Laudrup insistirao.

Iako su oba fudbalera bila spremna da prihvate maanju nedeljnu plat od one koji su im nudili neki drugi klubovi, Uprava Svonsija nije bila spremana da plati za bilo kog igrača više od 5.5 miliona funti koliko je prošle godine izdvojeno za dolazak pabla Hernandeza.

Takođe postoje indicije po kojima Dženkins zapravo priprema teren za odlazak Laudrupa kako bi za njega od kluba koji bude želeo da angažuje Danca dobio 10 miliona na ime obeštećenja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter