1
Košarka

FOTO: STARSPORT

Iznenađenja na Ivkovićevom spisku

Objavljeno: 06.06.13 u 12:24
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Dušan Ivković, selektor košarkaške reprezentacije Srbije, saopštio je spisak sa 20 imena igrača na koje računa za predstojeće Evropsko prvenstvo koje će se u septembru održati u Sloveniji.

Na Ivkovićevom spisku nalaze se sledeći igrači: Miloš Teodosić (CSKA Moskva), Nemanja Nedović (Lijetuvos Ritas), Stefan Marković (Valensija), Vasilije Micić (Mega Vizura), Bogdan Bogdanović (Partizan), Danilo Anđušić (Virtus Bolonja), Nemanja Bjelica (Laboral Kuća), Nemanja Dangubić (Mega Vizura), Vladimir Lučić (Partizan), Vladimir Micov (CSKA), Novica Veličković (Mega Vizura), Duško Savanović (Anadolu Efes), Milan Mačvan (Galatasaraj), Zoran Erceg (CSKA), Stefan Birčević (Radnički Kragujevac), Nenad Krstić (CSKA), Raško Katić (Crvena zvezda), Vladimir Štimac (Banvit), Đorđe Gagić (Partizan), Dejan Musli (Partizan).

Dakle iskusni stručnjak je po prvi put u državni seniorski tim pozvao mladiće poput Micića, Dangubića, Bogdanovića i Gagića, ali i nešto iskusnijeg Birčevića kao i odličnog, ali u godinama, Katića. Od ranije standardnih reprezentativaca na spisku nema Marka Kešelja i Koste Perovića koji prethodne sezone praktično i nisu igrali za svoje klubove, kao ni Milenka Tepića, Ivana Paunića, Uroša Tripkovića i Aleksandra Rašića.

Srbija će se na Eurobasketu u Sloveniji u grupi B sastati sa selekcijama Bosne i Hercegovine, Litvanije, Makedonije, Crne Gore i Letonije.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter