0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Ignjovski: Rasterećeno do uspeha

Objavljeno: 06.06.13 u 11:54
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Srpski reprezentativac Aleksandar Ignjovski veliki je optimista pred duel sa Belgijom u Briselu, koji se igra u petak od 20.45 u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo naredne godine u Brazilu.

„Orlovi“ su se gotovo izvesno oprostili od odlaska na šampionat, ali igrač Verdera smatra da je za njega i saigrače prednost što su ih svi otpisali.

„Čeka nas teška utakmica, neće biti nimalo lako. Igramo protiv jedne od najboljih reprezentacija i to u gostima. Verujemo u sebe i pored toga što su nas svi otpisali. Upravo to može da bude naš najveći adut na ovom meču“ –  rekao je Ignjovski.

Ignjovski je rodom iz Pančeva i oduševljen je što je lokalni Dinamo uspeo da izbori opstanak u Srpskoj ligi Vojvodina. Zbog toga je pozvao sve navijače i ljubitelje fudbala da se pridruže proslavi koja će biti upriličena u nedelju od 17 časova na Gradskom stadionu, a kojoj će i sam prisustvovati.

„Hteo bih da pozovem sve navijače Dinama iz Pančeva i sve građane Pančeva da podrže fudbalski klub u nedelju na Gradskom stadionu i proslave opstanak u ligi. Klub je na neverovatan način izborio opstanak, na polusezoni su imali samo deset bodova i bili poslednji na tabeli, ali su uspeli da opstanu“ – naglasio je Ignjovski.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter