1
Fudbal

Birmingem ima predlog za Žigića

Objavljeno: 06.06.13 u 09:21

nikola-zigic

S obzirom da Birmingem nije uspeo da izbori povratak u Premijer ligu pretpostavljalo se da će Nikola Žigić napustiti ovaj klub, međutim srpski internacionalac je dobio ponudu da ostane u istom timu, ali pod promenjenim uslovima.

Naime, uprava Birmingema je Žigiću ponudila da aktuelni ugovor koji ističe narednog leta bude produžen za još godinu dana stim da bi mu plata bila prepolovljena odnosno umesto dosadašnjih 75.000 funti nedeljno bivši fudbaler Crvene zvezde imao bi duplo manja primanja.

Ukoliko se Žigiću ovaj predlog ne dopadne sve su prilike da će morati već ovog leta da potraži drugi klub, ali nema sumnje da neće imati problema da ga nađe pošto su ranije interesovanje za njega pokazali Espanjol i verovatno povratnik u Primeru Viljareal.

0
0

1 Komentara

  1. Sve u svemu Ziga je solidan napadac,ima visinu i za Englesku je rodjen,sada prima 75.000 futni nedeljno sto je nezamisliva svota za drugoligasa,ja ako nebi naso drugi povoljniji transver pristao bih i na 37,5 hiljada funti nedeljno jer i taj novac nece imati gde da ga potrosi jer je to 150.000 funti mesecno,alo ljudi ali ja bih vise voleo da predje u Viljareal a posle sezone ili dve da se vrati u Beograd i da zavrsi karijeru u CRVENOJ ZVEZDI.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter