0
ATP

Kraj: Đoković – Has 6:3, 7:6, 7:5

Objavljeno: 05.06.13 u 16:33

0_137015493348_news

Odmah je Novak vratio brejk  i potom na svoj servis bio neumoljiv i obezbedio plasman u polufinale gde ga očekuje rafael Nadal.

Has u desetom gemu pravi  brejk u trenucima kada je Novak servirao za meč, pa nas sada očekuje neizvesna završnica trećeg seta.

Igra se treći set i Novak je ponovo u najboljem mogućem trenutku napravio brejk i sada protiv Hasa vodi sa 4:3.

Nastavak meča ponovo protiče u sigurnoj igri oba tenisera. Odličan tenis, sa silovitim udarcima pravo je uživanje za istinske ljubitelje belog sporta.

Đoković stiže do drugog osvojenog seta nakon žestoke borbe u taj brejku. Još seto do polufinala Rolana Garosa deli svetskog broja jedan.

Posle šest gemova u drugom seta obojica tenisera čuvaju svoj servis.

Drugim brejkom Đoković dolazi do vođstva od 1:0. Naš teniser je prvi set dobio rezultatom 6:3.

Brejk za Đokovića u sedmom gemu prvog seta. što bi iskusni Radmilo Armenulić rekao „ključni sedmi gem“. Novak je ekspresno i potvrdio brejk i sada Has servira za ostanak u setu.

I Đoković i Has sigurno čuvaju svoje servise pa je posle pet gemova rezultat 3:2 za nemačkog tenisera.

U ovim trenucima počeo je četvrtfinalni meč Rolan Garosa između Novaka Đokovića i Tomija Hasa. Has je otvorio meč svojim servisom i poveo je sa 1:0.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter