0
Fudbal

Orlovi aterirali u Brisel

Objavljeno: 05.06.13 u 18:53

sinisa-mihajlovic-srbija-vels-1347278039-2068281

Fudbalski reprezentativci Srbije doputovali su danas u Brisel, gde se u petak sastaju sa domaćom selekcijom Belgije u okviru A grupe kvalifikacija za prvenstvo sveta sledeće godine u Brazilu.

Izabranici selektora Siniše Mihajlovića do utakmice sa Belgijancima, u petak, održaće dva treninga na stadionu „Kralj Boduen“.

Defanzivac Milan Biševac je uoči dvočasovnog čarter leta rekao da je uveren kako je odbrana ključ uspeha u duelu protiv odličnog belgijskog sastava.
„Težak period je iza nas, pre svega zbog poraza od Hrvatske, i želimo da popravimo utisak. Svesni smo da je odbrana ključ uspeha, ali veliki hendikep predstavlja suspenzija standardnog defanzivca Matije Nastasića. Nadam se da ćemo imati sreće, a ako postignemo gol pre njih možda napravimo iznenađenje. Belgija je jaka reprezentacija, njihova javnost očekuje dosta od njih, ali i pored svega verujem u dobar rezultat i veliku borbu na terenu“, kazao je Biševac.

Utakmica između Belgije i Srbije igra se u Briselu 7. juna od 20.45 sati.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter