0
Fudbal

Đavoli spremili ponudu za Ronalda

Objavljeno: 05.06.13 u 11:22

ronaldo

Špekulisalo se tokom prethodnih meseci da bi u slučaju odlaska Žozea Murinja iz Reala, kofere sa Bernabea mogao da spakuje i Kristijano Ronaldo, a da bi u tom slučaju njegova sledeća destinacija mogao da bude Mančester.

Pošto je prvi preduslov ispunjen, odnosno Murinjo je otišao iz „kraljevskog kluba“, sada je otvoreno pitanje ostanka Ronalda. Predsednik Florentino Perez svestan činjenice da bi ključni igrač mogao da mu ode iz kluba prema nekim informacijama Ronaldu nudi novi ugovor do 2016. godine kako bi osigurao njegov ostanak.

Međutim Mančester Junajted, klub u kome se Ronaldo potpuno razvio u vrhunskog igrača, spremio je ponudu za Real. Đavoli nude 65 miliona funti plus jednog igrača za Portugalca, ali u ovom trenuku nije potvrđeno o kom igraču sa Old Traforda se radi.

Indikativna je i činjenica da je Ronaldo svoju kuću u Madridu dao na prodaju, međutim to svakao ne zanči da on ide Junjated, ali može da znači da je njegova era u Realu završena.

U igri je naravno i Pari Sen Žermen koji gotovo sigurno može da ponudi više novca od Junajteda, ali kako je i sam Ronaldo više puta isticao, finansijski uslovi mu nisu presudni u izboru sredine u kojoj će igrati.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter