0
Košarka

Vrelina spržila Pejserse

Objavljeno: 04.06.13 u 09:09

hit james

Košarkaši Majami Hita plasirali su se u veliko NBA finale pošti su u majstorici finalne serije Istoka razbili Indijana Pejserse 99:76 i toko odbranili titulu u konferenciji.

„Vrelina“ je Pejserse spržila u drugoj četvrtini koju je Majami dobio sa 33:16, pa je sve ostalo protekolo u, pa može se reći, odrađivanju posla branitelja šampionskog prstena.

Lebron Džejms ubacio je 32 poena a gotovo pola ih je postigao sa slobodnih bacanja (15-16). Kralj je na ovaj učinak dodao još 8 skokova i 4 asistencije. Praqtio ga je Dvejn Vejd sa 21 poenom i 9 uhvaćenih lopti, 10 poena ubacio je veteran Rej Alen.

Roj Hibert bio je najefikasniji igrač Pejsrsa sa 18 poena, 14 je dodao Dejvid Vest, dok je Roj Hibert toalno podbacio i mel završio sa samo 7 ubačenih poena.

Dakle veliko NBA finale igra se između San Anotnio Sparsa, koji su još odavno završili posao na zapadu i biće prilično odmorni, i Majami Hita koji cilja drugu uzastopnu titulu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter