0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Vojvodina otpustila Vignjevića

Objavljeno: 04.06.13 u 20:57
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Poraz u finalu Kupa Srbije i osvajanje „samo“ trećeg mesta u Jelen Superligi koštali su posla trenera Vojvodine Nebojšu Vignjevića, prenose „Novosti“.

Ko će zameniti dosadašnjeg trenera Vojvodine odlučiće uprava, zajedno sa danas postavljenim sportskim direktorom Sašom Drakulićem.

„Vignjević neće biti trener, nažalost, jer je reč o sjajnom stručnjaku i čoveku s kojim smo imali fenomenalnu saradnju. Međutim, nismo osvojili Kup Srbije, izmaklo nam je drugo mesto na tabeli i šta da radimo, pa smo se razišli uz najbolje želje za budućnost“, rekao je predsednik Novosađana Ratko Butorović.

Vignjević nije krio razočaranje odlaskom iz Voše i ocenio je da je poraz u finalu bio presudan za njegov odlazak.

„Učinkom u Vojvodini sam zadovoljan, jer je bilo mnogo dobrih utakmica, igrali smo fudbal koji se dopadao široj javnosti, afirmisali smo mlade igrače, ali nažalost, finale je…“, kaže Vignjević, a potom dodaje:

„Vojvodina je veliki klub i drago mi je što sam bio deo svega toga i naravno da možemo u budućnosti da ponovo sarađujemo. Kažem, osim finala, mnogo toga je bilo pozitivnog, obostrano jer smo postavili kriterijume što se igre tiče. Žao mi je što nisam nastavio taj posao, bez obzira na to što je bio kratak period da bi sve to leglo kako valja. Međutim, više to nije moje, ali ću s pažnjom pratiti razvoj i napredak mladih igrača koji su kod mene postali prvotimci. I uvek ću ostati navijač Vojvodine, sećati se lepih trenutaka“, zaključio je Vignjević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter