0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Određene grupe sudija za finalnu seriju

Objavljeno: 04.06.13 u 12:57
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Finalnu seriju plej-ofa Agroživ Superlige Srbije u kojoj će se sastati Partizan i Crvena zvezda praktično je otvorio sportski direktor crno-belih Dragan Todorić saopštenjem u kojem je izrazio sumnju da večiti rival vrši određeni pritisak na sudije.

Već danas usledio je odgovor Lige koja je praktično „promešala“ sudije napravivši tri grupe iz koje će svaki put biti određivan po jedan arbitar koji će deliti pravdu večitima. U prvoj grupi se nalaze Ilija Belošević, Milija Vojinović i Dragan Nešković, u drugoj Milivoje Jovčić, Saša Maričić i Marko Juras, dok su u trećoj Vladimir Jevtović, Uroš Nikolić i Uroš Obrknežević.

Prvi meč finalne serije na programu je već sutra od 19 časova, druga utakmica je zakazana za 7. jun, a treća će biti odigrana dva dana kasnije. Ukoliko bude bilo potrebe četvrta i peta utakmica su na programu 12. i 15. juna.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter