0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Nastasić: Imamo adute za Belgiju

Objavljeno: 04.06.13 u 17:21
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Matija Nastasić zbog parnih žutih kartona nema pravo igranja u kvalifikacionoj utakmici protiv reprezentacije Belgije u Briselu. Defanzivac Mančester Sitija boravio je u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi i dao izjavu za zvanični sajt ove organizacije.

„Bez obzira što je reč o terminu na kraju sezone i da sam već počeo letnji odmor, iskreno mi je žao što nisam uz drugove u reprezentaciji i što ne mogu da igram u Briselu. Voleo bih da sam tu uvek, i kad je lepo, kad sepobeđuje, ali i u situacijama kad je teško kao sada, pred meč protiv Belgije. Jasno je da nas čeka jako težak zadatak u Briselu, Belgija je zaista fantastičan tim. Vidi se da godinama igraju zajedno jer njihov kolektiv deluje impozantno. Defanzivna linija je sjajna, ali mi smo pokazali da možemo da igramo protiv njih. Neću reći da ih je jesens u Beogradu samo sreća spasila poraza, sigurno je tu doprinos imao i igraćčki kvalitet koji poseduju, ali siguran sam da imamo adute da pokušamo da im se revanširamo“ – smatra 21-godišnji fudbaler.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter