0
ATP

Jelena, pa Novak u borbi za polufinale

Objavljeno: 04.06.13 u 17:47

Roland Garos

Dvoje srpskih tenisera, Jelena Janković i Novak Đoković, pokušaće u sredu 5. juna da se plasiraju u polufinale drugog Gren slema ove sezone na Rolan Garosu.

Prva na teren će izaći Jelena Janković koja se sastaje sa Ruskinjom Marijom Šarapovom. Naša teniserka se u četvrtfinale plasirala nakon pobede nad Amerikankom Džejmi Hempton od 6:0, 6:2, dok je Šarapova bila bolja od Amerikanke Sloun Stefens rezultatom 6:4, 6:3. Meč počinje u 14 časova na Filipu Šatrijeu.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković pokušaće protiv Nemca Tomija Hasa da se domogne polufinala. Đoković je u prethodnom kolu bio bolji od Filipa kolšrajbera iz Nemačke sa 4:6, 6:3, 6:4, 6:4, a Has je stigao u četvrtfinale preko Mihaila Južnjeg sa 6:1, 6:1, 6:3. Pobednik ovog duela u polufinalu će se sastati sa boljim od Stanislasa Vavrinke i Rafaela Nadala. Meč između Đokovića i Hasa bi trebao da počne oko 16 časova na stadionu na Suzan Leglen.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter