0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Hrvati već postavili Piksija na Mihino mesto

Objavljeno: 04.06.13 u 14:09
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Pozivajući se na pojedine srpske medije hrvatske kolege su već promovisale Dragana Stojkovića Piksija u novog selektora fudbalske reprezentacije Srbije, a povod za ovakvo pisanje bila je poseta trenera japanske Nagoje kampu srpske selekcije u Staroj Pazovi.

Iako je Piksi najavio da će sa reprezentacijom putovati u Brisel kako bi uživo gledao utakmicu između Belgije i Srbije, predsednik Fudbalskog saveza Tomislav Karadžić tvrdi da to nema vezez sa smenom selektora.

„Piksi se najavio i izrazio je želju da poseti naš sportski centar i vidi se sa svojim bivšim saigračem Mihajlovićem. Nijednom rečju nismo spomenuli posao selektora u razgovorima koje smo vodili na Terazijama ili u Staroj Pazovi“  – rekao je Karadžić, koji je potvrdio da će se u oktobru obaviti analiza Mihajlovićevog rada nakon čega će biti doneta odluka o njegovoj budućnosti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter