0
Ostali sportovi

Bruinsi razorili Pingvinse

Objavljeno: 04.06.13 u 10:43

169875331_slide

Finalna serija Istočne konferencije nije pošteno ni počela a Boston Bruinsi su napravili dupli brejk i sada vode sa 2-0 u finalu. Do druge pobede u Pitsbrugu Brunisi su stigli razornim hokejom na koji tehničari Pingvinsa nisu imali odgovor i na kraju je rezultat glasio velikih 6:1.

4:1 stajalo je na semaforu već na kraju prve trećine. Redom su za Bruinse pogađali Maršand, Krejči, Horton i ponovo Maršand, a jedini gol za Pingvinse postigao je Sater.

Valjda šokirani neočekvanim razvojem događaja i jedni i drugi hokejaši odigrali su prlično mirnu drugu trećinu u kojoj nije bilo golova.

Kraj bilo kakve dileme oko pobednika, ako je uopšte i bilo, Bruinsima su doneli Beržeron i Bojčak u pseldnjem periodu igre.

Serija se sada seli u Boston, gde će Bruinsi ukoliko nastava sa ovakvom igrom biti u prilici da potpuno počiste Pingvinse. Doduše teško je verovati da takva sudbina može da zadesi Sidnija Korzbija, Ebgenija Malkina i ostale, ali sudeći po prva dva meča sve je moguće.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter