0
Domaći fudbal

Zasedali pet sati i nisu doneli nikakve odluke

Objavljeno: 03.06.13 u 23:51

 

marakana1

Prvo su podgrejali fudbalsku javnost informacijom da će se nešto važno dogoditi danas na sednici Upravnog odbora, potom su zasedali pet sati, da na kraju ne bi doneli nikakve odluke.

Za neverovati ali je istina, a to je potvrdio i portparol crveno – belih Marko Nikolovski rekavši da neće biti saopštenja jer „nisu donete nikave odluke“.

Upravni odbor FK Crvena zvezda zasedao je pet sati, a novinarima na stadionu nije direktno rečeno o čemu se sve raspravljalo i da li je došlo do nekih promena u klubu.

Inače očekivalo se da će se na sednici UO ponovo postaviti pitanje poverenja sportskom direktoru Zoranu Stojadinoviću. Posle nekoliko sati čekanja, pred novinare je izašao potpredsednik kluba Slaviša Kokeza i rekao: „Imamo sportskog direktora“.

Na pitanje da li je Stojadinović smenjen, Kokeza je ponovio: „Imamo sportskog direktora“.

Nikolovski je rekao da se na sednici nije razgovaralo o smenjivanju Stojadinovića, i da je Upravni odbor verifikovao transfer Uroša Spajića u Tuluz.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter