0
Fudbal

Policija spasila Vujovića od linča

Objavljeno: 03.06.13 u 17:37

majo vujovic

Sudija Majo Vujović je uz pomoć policijske pratnje morao napustio teren u Padinskoj skeli nakon što su navijači PKB-a revoltirani što nije dosudio penal za istoimenu ekipu nakon utakmice ostali na stadionu dugo po završetku susreta.

Kako piše dnevni list Sport, superligaški arbitar pri rezultatu 1:1 u samoj završnici meča nije dosudio penal za PKB iako je fudbaler Dorćola sa gol linije loptu izbio sa dve ruke.

Takva odluka izazvala je bes domaćih navijača koji su nakon utkamice na sve načine pokušali da se obračunaju sa Vujovićem pa je u pomoć morala da priskoči policija.

PKB je ovaj meč bio jako važan u borbi za opstanak u Srpskoj ligi Beograd, u kojoj se kolo pre kraja sezone tim iz Padinske Skele nalazi na 14. mestu i ima isti broj bodova (30) kao i pretposlednji Kovačevac, dok je Dorćol 13. sa 31. bodom.

Vujović je sudija koji je bio u centru pažnje nakon deljenja pravde u revanš utakmici polufinala Kupa Srbije kada je Jagodina eliminisala Javor.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter