0
Košarka

Pantić i Marinović bez titule sa Levskim

Objavljeno: 03.06.13 u 23:18

marin

Košarkaši Lukoila osvojili su titulu šampiona Bugarske, pobedom u majstorici nad Levskim sa 86:81. Cela finalna serija obilovala je uzbuđenjima, U prva četiri duela serije viđena su po dva brejka, pa je majstoricu odlučio domaći teren, ali i sudije, koje su u pojedinim trenucima pogurale Lukoil.

Uprkos tome, u redovima Levskog, čije boje brane Mladen Pantić i Marko Marinović, borili su se do poslednjeg trenutka.

Lukoil je do titule predvodio Brendon Hit sa 18 poena, pet skokova i sedam asistencija, dok je Veselin Veselinov dodao 13 poena i pet skokova. Srpski košarkaš Bojan Popović meč je završio sa osam poena i četiri asistencije.

Pantić i Marinović bili su najbolji u redovima Levskog, pošto su postigli po 15 poena. Pantić je imao i devet skokova, a Marinović tri manje, dok je Nemanja Protić upisao deset poena.

Lukoilu je tako osvojio 23. titulu u istoriji kluba, a 11. za redom. Ujedno je došao i do treće uzastopne ‘duple krune’, pošto je prethodno ove sezone bio najbolji i u Kupu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter