0
Evropske lige

Mrđa: Predsednik me ubedio da ostanem u Sionu

Objavljeno: 03.06.13 u 16:11

dragan-mrdja

Srpski fudbaler Dragan Mrđa, koji je član Siona, rešio je da i naredne sezone nastupa za švajcarski klub koji je ovogodišnje takmičenje završio na ne baš sjajnoj šestoj poziciji.

29-godišnji centarfor nedavno je najavio odlazak iz Siona, podstaknut nesuglasicama sa tadašnjim trenerom Đenarom Gatuzom. Ipak, zbog serije loših rezultata u prolećnom delu šampionata, kada je Sion ubrzo ispao iz trke za titulu, kontroverzni predsednik kluba Kristijan Konstantin otpustio je Italijana. Gatuzo je bio peti trener Siona u sezoni.

Dok je Italijan vodio klub, Mrđa nije bio u konkurenciji, ali je nakon razgovora sa Konstantinom ipak odlučio da i naredne sezone igra u timu sa Turbiljona.

„Razgovarao sam sa predsednikom kluba i on je izrazio ličnu želju da i naredne sezone igram u Sionu. Njegova vizija je da u sledećoj godini bazira igru sa mnom u špicu i da gradi ekipu oko mene“, rekao je Mrđa.

Očekuje se da Sion uskoro objavi ime novog trenera.

Povremeni srpski reprezentativac je ove sezone dugo odsustvovao sa terena zbog povrede, a kada se vratio, došlo je do nesuglasica sa Gatuzom, pa je u ovoj kampanji odigrao samo pet utakmica u prvenstvu. U Kupu Švajcarske je igrao takođe samo 15 minuta ali je za to vreme uspeo da zabeleži gol i asistenciju, dok je u B timu Siona odigrao tri utakmice i postigao četiri gola.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter