0
Ostali sportovi

Ministarka Marić primila skijašku legendu Križaja

Objavljeno: 03.06.13 u 16:31

alisa maric

Ministarka omladine i sporta Alisa Marić primila je u svom kabinetu proslavljenog jugoslovenskog skijaša Bojana Križaja, koga je upoznala sa aktivnostima i programima koje ministarstvo, u saradnji sa Skijaškim savezom Srbije, sprovodi u cilju popularizacije ovog sporta.

Bivši skijaški šampion sada je ambasador ovog sporta i promoter proizvođača skijaške opreme, slovenačkog “Elana”.

„Mnogo nam znači Vaše iskustvo, jer je to jedan od najboljih načina da unapredimo skijanje u Srbiji. U skladu sa mogućnostima, mi investiramo u ovaj sport, mnogi skijaši su stipendisti našeg ministarstva. Svesni smo i spremni da moramo još puno da radimo kako bismo skijanju vratili ugled koje je imalo u nekadašnjoj Jugoslaviji“, istakla je Marićeva.

Križaj je preneo ministarki oduševljenje razvojem skijaškog centra Kopaonik.

„Mnogo ste napredovali u odnosu na prošli put kada sam bio ovde. Mislim da je Srbija, sa kapacitetima koje ima, dobro potencijalno tržište za ski – turizam, pa i za vrhunski sport“, poručio je Križaj i preneo ministarki da su slovenačke kompanije zainteresovane da ulažu u razvoj skijanja u Srbiji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter