0
Domaći fudbal

Daudi isplaćen deo dugovanja

Objavljeno: 03.06.13 u 11:57

dauda

Abila Dauda došao je zimus u Crvenu zvezdu i pokazao da je odličan napadač. Ipak njegove igre kako se prolećni deo prvenstva bližio kraju bile su sve lošije, a mnogi su to povezivali sa činjenicom da nije video „žute banke“ od kada je stigao na Marakanu.

Situacija je po Crvenu zevzdu postala kritična na samom kraju sezone kada je njegov menadžer Patrik Merk upozorio da će biti prinuđen da tuži klub ukoliko novca ne bude bilo.

Sada se čini da su se strasti smirile jer je Daudi isplaćen deo od ukupnih dugovanja za period od januara do juna meseca, prenosi Mondo. To je navodno bio jedan od uslova kako bi Dauda seo sa ljudima iz Zvezde i započeo razgovore o nastavku saradnje.

Pošto su crveno – beli, po svemu sudeći precrtali Ognjena Mudrinskog, sada im je jedina prava opcija u napdau upravo Dauda pa treba očekivati da će iz Ljutice Bogdana pokušati na sve načine da zadrže ovog igrača.

Dauda je na 11 utakmica u Zvezdi postigao četiri gola i zabeležio tri asistencije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter