0
Fudbal

Čelsi nudi 18 miliona za De Rosija

Objavljeno: 03.06.13 u 17:19

Daniele-De-Rossi

Pošto je danas ozvaničen povratak Žozea Murinja na klupu Čelsija, postalo je poznato i koga portugalski stručnjak želi da vidi kao prvo pojačanje.

Upitanju je igrač Rome Danijele De Rosi, a ponuda iznosi 18 miliona evra koliko je otprilike obeštećenje za ovog italijanskog igrača. Pregovri između dva kluba su otpočeli prošle sedmice dok obeštećenje ne pretstavlja problem, De Rosijeva plata je kamen spoticnaja.

Igrač Rome prošlog leta dovođen je u vezu sa Manlester Sitijem ali je tada ostao veran „vučici“ a bliski izvori navode da je to bilo zbog značajnog povećanja plate koja je iznosila oko 6 miliona evra godišnje.

De Rosi koji je svoju celu profesionalnu karijeru proveo u Romu u prošloj sezoni pao je u drugim plan kod trenera Zdeneka Zemana koji je u mešuvremenu smenjen.

„De Rosi zna da ga Murinjo želi i Roma je spremna da ga proda za pravu cenu. Vreme je da ode iz Rima“ saznaje Goal.com iz izvora bliskih De Rosiju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter