0
Domaći fudbal

AMS osiguranje plaća Sa Pintua

Objavljeno: 03.06.13 u 12:52

Ricardo-Sa-Pinto

Kako je saznao dnevni list „Informer“ Strenera Crvene zvezde Sa Pintua plaća AMS osiguranje, a to je potvrdio i Aleksandar Nikačević, generalni sekretar ove firme.

„Ugovor o donaciji Crvenoj zvezdi potpisan je posle razgovora sa potpredsednicima, između ostalih i sa Ivicom Tončevim. Osim njega, u upravi Zvezde imam još prijatelja, koji su me i ranije zvali. Razgovarali smo mesecima o tome kako da pomognemo klubu. Kad su doveli novog trenera, dogovorili smo se da AMS osiguranje, koje je zasebna firma u sistemu AMSS (Auto-moto savez Srbije), bude donator Zvezdi i obezbeđuje platu treneru. Novac ne ide na račun Sa Pinta, već na račun kluba, ali je isključivo namenjen za izmirivanje obaveza prema treneru. Za sad uplaćujemo od dva do tri miliona dinara, ali ako se desi da ne uplatimo jedan mesec, nije nikakav problem. U svakom slučaju, to su sredstva namenjena za plaćanje Sa Pinta. AMS osiguranje nastaviće da pomaže Crvenu zvezdu u skladu sa mogućnostima i posle odlaska Sa Pinta. Naš uslov je jedino da znamo za šta će tačno sredstva biti utrošena.“

Nikačević je dodao i da firma bolje posluje od kada se sredstva koriste na reklamiranje…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter