3
Ostali sportovi

Sportsko ekološki dan u Košutnjaku

Objavljeno: 01.06.13 u 20:26

1

Već šestu godinu za redom sport, druženje i ekologija u Kreativnom peru imaju svoj dan. Asocijacija roditelja učenika osnovne škole i predškolske ustanove Kreativno pero sa Dedinja organizovala je sportsko-ekološki dan za mališane na Košutnjaku. Deca su, izmedju ostalog, imala prilike da odmere snage u igrama bez granica što je bila glavna zabava koliko za njih toliko i za roditelje.

Učenici osnovne škole sa Dedinja umeju da uz roditelje, nastavnike, smeh i zabavu naprave nezaboravno druženje kroz ono što je u njihovom uzrastu najvažnije – sport i igru. Mame i tate u ovom slučaju na sebe preuzimaju uloge voditelja programa, sudija, roštilj-majstora i animatora. Roditelji kažu da su ponosni organizaciju i ističu na da su, na žalost, ovakva druženja u današnje vreme prava retkost, zbog moderne tehnologije, telefona i interneta, koji zadržavaju decu kod kuće. Iako vreme nije bilo na njihovoj strani, mališane iz Kreativnog pera to nije sprečilo da se dobro zabave. Trke u parovima, grupna nadmetanja, navlačenje konopca su samo neki od programa organizovanog u sklopu sportsko ekološkog dana. Nadmetali su se crveni, žuti, plavi i zeleni tim a najboljim učesnicima igara bez granica dodeljene su medalje.

 

0
0

3 Komentara

  1. Svaka cast za Kreativno Pero ! Sport je zakon, deca su preslatka ! Drago mi je sto vi pratite sva desavanja ! Bravo za Hotsport !!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter