0
Evropske lige

Savić: Želim na viši nivo

Objavljeno: 01.06.13 u 10:53

imago12931076h

Fudbaleri Dinama iz Drezdena u poslednjem trenutku uspeli su da obezbede opstanak u Cvajti, što je daleko ispod renomea kluba blistave istorije. Jedan od najboljih fudbalera ekipe Vujadin Savić je zbog povrede propustio sam finiš sezone, ali je do tog trenutka bio standardno najbolji u svom timu.

-Sezonom nisam zadovoljan, jer smo je završili pri dnu tabele, a tvrdim da imamo ekipu za vrh. Svojim partijama sam zadovoljan. Do trenutka kada je došlo do povrede bio sam standardan i pružao sam odlične partije. Uvek može bolje, ali sam zadovoljan – istakao je Savić.

Savića je povreda zadesila baš pre odlučujuće mečeve ove sezone, a iako je tim i bez njega na kraju uspeo da obezbedi opstanak, bilo je evidentno koliko nedostaje ekipi.

-Ekipa nije pojedinac, ali i pored toga mislim da je moja povreda dosta uticala na tim. Ceo sistem se promenio, jer je igrač iz veznog reda prešao na moju poziciju pa su usledile pojedine rotacije na sredini – naglasio je Savić.

Posle godinu i po dana provedenih na pozajmici u Drezdenu, Savić se vraća u Bordo, ali još uvek nije poznato za koji će klub će igrati sledeće sezone.

-Nikad ne reci nikad, ali moji planovi nisu vezani za Drezden. Oni žele da me zadrže, ali ja bih da igram na višem nivou. Imam ponude, sve sam prepustio ljudima koji vode moju karijeru i nadam se da će pronaći najbolje rešenje. Igrač sam Bordoa, po ugovoru se vraćam tamo, ali ćemo videti kakvi su njihovi planovi u vezi sa mnom. U odnosu na to i ponuda drugih klubova, odlučiću gde ću nastaviti karijeru – zaključio je Savić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter