0
Fudbal

Kamasi i dalje bez posla

Objavljeno: 01.06.13 u 11:32

155987424551403e5d4a3f1855397594_orig

Iako je prošlo tri meseca od obećanja kako će trener našeg najboljeg višebojca Mihaila Dudaša, Feđa Kamasi konačno dobiti posao, od toga još uvek nema ništa.

Posle bronzane medalje koju je Dudaš osvojio na dvoranskom Prvenstvu Evrope u Geteborgu u disciplini sedmoboj, uz postavljen novi državni rekord, u javnost je došla informacija kako će Kamasi i naš talentovani atletičar morati da obustave saradnju, jer je njihov rad bio zasnovan na volontiranju i dobroj volji, što traje još od 2008. godine.

Nakon prijema kod predsednika Srbije Tomislava Nikolića, usledila su nova obećanja kak o će Kamasi konačno dobiti stalan posao.

-Tomislav Nikolić je preda mnom pozvao telefonom gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučelića, insistirajući da mi se obezbedi posao. Supruga i ja smo smatrali da ćemo konačno imati priliku da normalno živimo, jer se i predsednik lično angažovao, na čemu sam mu izuzetno zahvalan – rekao je Kamasi.

Kamasi je nastavio kako je u više navrata dobijao i konkretna obećanja po pitanju datuma kada će početi da radi, nakon sastanaka između sportskih i gradskih funkcionera.

-Više puta su mi govorili kako u petak dobijam posao, pa da sačekam do utorka, pa do sledećeg petka i tako dalje. Ali izgleda da ja neću moći da dobijem ugovor na neodređeno vreme, pošto Mihail Dudaš i njegov trener izgleda nisu ničiji problem. Smatram da postoji neka želja, ali nažalost nije bilo nikakvih konkretnih poteza niti rešenja – dodao je Kamasi.

Sezona na otvorenom je krenula, a Kamasi i Dudaš su zakazali konferenciju za novinare koja će biti održana u naredni utorak

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter