0
Fudbal

FOTO:STARSPORT

Ivanović: Ostajem u Čelsiju, a u Belgiji želim pobedu za kraj sezone

Objavljeno: 01.06.13 u 16:15
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Reprezentacija Srbije polako se kompletira pred gostovanje ekipi Belgije u Briselu, pa se selektoru Siniši Mihajloviću danas javili Aleksandar Kolarov i Branislav Iavnović. Fudbaler Čelsija bio je u centru pažnje i odgovarao na pitanja vezana za njegov eventualni prelazak u Barselonu.

– Priznajem da sam bio u Barseloni, ali zbog nekih krajnje privatnih stvari i to nema nikakve veze s fudbalom, zbog čega ne bih ni želeo da pričam o tome. Ostajem u Čelsiju – tvrdi Ivanović.

Defanzivac Čelsija, koji je u finalu Lige Evrope postigao pobedonosni gol kaže kako veruje da on i njegovi saigrači u Belgiji mogu da ostvare dobar rezultat.

– Nikada ne gubimo nadu i uvek se nadamo uspehu. Belgijanci su uz Hrvate najkvalitetniji tim u našoj grupi i najbrže podižu nivo svoje igre, ali za nas je dobro što i oni imaju veliki broj igrača koji je odigrao ogroman broj utakmica, pa će možda biti umorni.

Nisam gledao njihov duel protiv Amerike, niti naš protiv Dunava, već sam samo ispratio rezultat.

Verujem da imamo snage da im se suprostavimo, a u tom duelu će biti veoma važna motivacija, jer svako do nas želi pobedom da ode na odmor. Mi ćemo od ponedeljka početi s pripremama za taj meč, a ovo sada je samo održavanje forme i pokušaj da psihički i fizički ostanete stabilni – rekao je Ivanović a na potanje da li će gol u finalu LE uticati da i protiv Belgijanaca bude ofanzivan kratko je dodao:

– Ima ko u reprezentaciji da postigne gol i to prepušta napadačima. Evo, Mitrović je nedavno dao tri komada. Ja sam svoje golove u reprezentaciji već dao.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter