0
Evrokupovi

Ustupak UEFA: Zvezdi rok do ponoći

Objavljeno: 31.05.13 u 10:14

grb

Rok za predaju liste sa učesnicima u evropskim klupskim takmičenjima za sledeću sezonu ističi dana u 14 časova. Uredne papire za licenciranje u Srbiji imaju Partizan, Vojvodina i Jagodina, a čeka se još Crvena zvezda.

Menadžer za licenciranja Fudbalskog saveza Srbije Nenad Santrač, je zbog specifičnosti situacije uputio molbu evropskoj kući fudbala za produženje roka do ponoći 31. maja koja je u Nionu prihvaćena.

„Po već ustaljenoj praksi, 31. maj je poslednji rok za prijavu spiska učesnika u UEFA. Juče smo, ceneći specifične okolnosti, zatražili da konačna odluka bude prolongirana. Do 14 časova, 52 zemlje članice moraće da zaključe i dostave spisak u Nion. Za nas je rok pomeren do ponoći i to je veliki korak. FSS je spreman da svima izađe u susret, ali pravila su ista za sve. Državni savez, u suštini, i nemaju mnogo prostora za manevar.“ rekao je Santrač za Sportski žurnal.

Da podsetimo, prodajom Uroša Spajića francuskom Tuluzu za 1.5 miliona evra crveno – beli su navodno obezbedili finasijska sredstva za licencu pa bi realno bilo očekivati da je i dobiju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter