0
Evropske lige

Pujol: Kraj u slučaju još jedne teže povrede

Objavljeno: 31.05.13 u 20:11

Karlos Pujol

Karlos Pujol, defanzivac Barselone, izjavio je da bi u slučaju još jedne teške povrede mogao da okonča karijeru pre vremena.

“Sumnjam da ću moći da izdržim još jednu sezonu u slučaju povrede kao ova od koje sam se tek oporavio. Ukoliko se problemi nastave i sledeće sezone, povući ču se. Takve stvari se jednostavno dešavaju u fudbalu”, izjavio je Pujol.

Malerozni pujol imao je dosta problema sa povredama tokom svoje bogate karijere, ali u poslednje vreme ga one često odvajaju od terena. Poslednju povredu zaradio je u martu kada je i operisa, ali se u finišu sezone vratio i pomogao saigračima da dođu do titule šampiona Španije.

Međutim, Pujol je oprezan i narednu sezonu želi da dočeka potpuno fit.

“Moj cilj je da 100 odsto spreman dočekam novu sezonu. Sada imam ideju da odradim tri godine, koliko mi je ostalo u ugovoru, a nadam se da ću igrati do 40. godine i povući se kao igrač Barselone”, zaključio je Pujol.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter