0
Domaći fudbal

Partizan objavio plan priprema

Objavljeno: 31.05.13 u 21:50

grb-Fk-Partizan3-e1362411530574

Prozivka odnosno okupljanje fudbalera Partizana zakazana je za 12. jun , dok će reprezentatavci imati popust i oni će se priključiti radu šest dana kasnije. Ko će sve doći na početak priprema crno-belih zavisiće od odlazaka i dolazaka u tabor višestrukog šampiona, a prelazni rok u kome će se to obavljati, počinje 17. juna i završava se 31. avgusta, što znači da postoji mogućnost ‘rastegljivosti’ formiranja tima, i to sve u hod.

Po planu i programu koji je napravljen, prva dva dana biće obavljena medicinska testiranja uz treninge, 14. juna prepodne biće obavljen trening, da bi se zatim ekspedicija zaputila ka Zlatiboru, gde će ostati narednih 8 dana, sve do 22. juna, kada je u popodnevnim časovima predviđen povratak u Beograd. Na Zlatiboru će biti onaj nepopularniji bazični deo prirpema, ali će 19. juna biti odigrana i jedna test utakmica protiv, za sada neimenovanog protivnika, čisto da igrači malo ‘opuste teške noge’.

Već 25. juna sledi selidba u staru bazu za letnje prirpeme – hotel ‘Arenu’ na Pohorju, gde će crno-beli boraviti, trenirati i igrati utakmice sve do 4. jula. Na Pohorju će biti odigrane tri test utakmice po sledećem rasporedu:

– 27. juna Partizan – Lokomotiva Moskva (Rusija)

– 30. juna Partizan – Ploešti Petrolul (Rumunija)

– 3. jula Partizan – Metalist Harkov (Ukrajina)

Od 5. jula, takmičarski pogon crno-belih seli se u Varšavu, gde će učestvovati na turniru pod nazivom ’Dejna kup’, koji ima za cilj promovisanje i sećanje na velikog poljskog asa Kazimirža Dejnu, koji je bio jedan od najvećih poljskih asova svih vremena, ali je tragično (saobraćajna nesreća) preminuo 1989. godine u San Dijegu (Kalifornija) u svojoj 41. godini. Dejna je u svojoj fudbalskoj karijeri igrao za Lođ, Legiju, Mančester siti i San Dijego Sokers, a za reprezentaciju svoje zemlje odigrao je 97 utakmica i postigao 41 gol.

Na turniru će učestvovati Fluminense (Brazil), Austrija (Beč), Partizan i domaća Legija iz Varšave, na čijem stadionu ’Pepsi arena’ će se i igrati ovaj prestižni turnir, 6. i 7. jula.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter