0
Ostali sportovi

Šoštar gleda u nebo

Objavljeno: 30.05.13 u 14:33

sostar

Legendarni srpski vaterpolista Aleksandar Šoštar, član Biroa Evopske vaterpolo federacije (LEN), rekao je danas da očekuje spektakularan završni turnir Lige šampiona na beogradskoj Banjici i da se nada da vremenski uslovi neće pokvariti događaj.

„Uspeli smo u onome što smo pokušavali dugo godina. Verujem da nikad u istoriji vaterpola nisu dve ekipe iz grada domaćina učestvovale na završnom turniru. Prema prikazanoj igri u dosadašnjem toku sezone svi timovi su zaslužili da se nađu ovde i verujem da ćemo uživati u najkvalitetnijem evropskom vaterpolu. Ostaje nam doduše da pomalo gledamo i u nebo, nadamo se da će biti lepše vreme nego danas“, istakao je Šoštar na konferenciji za medije u beogradskom hotelu M.

Partizan i Jug sastaju se u prvom polufinalu u petak od 17 sati, dok u drugom polufinalu od 20.15 igraju Crvena zvezda i Barseloneta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter