0
Košarka

Simonović: „Idemo u Kruševac po pobedu“

Objavljeno: 30.05.13 u 19:13

51a73855ee994lu5z0201_headline

Marko SImonović je bio jedan od najboljih igrača Crvene zvezde Telekom u prvom polufinalnom meču plej-ofa Agroživ Superlige protiv Mega Vizure, a veruje da crveno-beli mogu i do 2:0 protiv Mege u Kruševcu u petak uveče.

„Veoma dobro smo odigrali prvu utakmicu. Mega Vizura je nezgdna ekipa, ima jako dobre igrače I zaslužuje poštovanje. Zabeležili smo prvu pobedu, ali nema mesta za slavlje. Idemo u Kruševac da probamo da dobijemo i da završimo polufinalnu seriju sa 2:0. Trudićemo se da odigramo maksimalo, da budemo na visini zadatka u odbrani i da ponovimo borbenost iz prvog meča“, rekao je Simonović i potom dodatno analizirao igru protivnika:

„Forsiraju zonsku odbranu, ali to nama daje dosta prostora za šut za tri poena. Moram da istaknem da smo njihovu zonsku odbranu jako dobro napadali i ispod koša. Uspeli smo da izvučemo visinski dominantnog Bobija Marjanovića izvan reketa i da spuštamo loptu pod tablu. Dobro smo se spremili i to je dalo rezultat.  Malo je nezgodno da se igra u toj hali u Kuševcu. Klima je slaba, pa kada se dvorana napuni, postane klizavo. Ali, kako je igračima Mega Vizure, tako je i nama i zato nema alibija. Daćemo sve od sebe da zabeležimo pobedu.“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter