0
Domaći fudbal

Napadač reprezentacije Bolivije u Vojvodini

Objavljeno: 30.05.13 u 22:07

fijero

Eduardo Fijero Rivera novi je fudbaler Vojvodine! Napadač reprezentacije Bolivije stiže iz Univerzitarija, a prošlu sezonu je završio kao prvi strelac lige sa 29 golova. Iz Vojvodine su potvrdili ovaj transfer, a zna se i da će Fijero doći na pripreme 24. juna.

Fijero ima 24 godine i sin je nekadašnjeg defanzivca Alda Fijere, a debitovao je za Boliviju 2013. godine i do sada je odigrao samo jedan meč.

Fijero igra za Boliviju meč sa reprezentacijom Čilea 12. juna, a po završetku obaveza prema svom nacionalnom timu, dobija sedam dana odmora, tako da na fudbalski centar ’Vujadin Boškov’ stiže 24. juna. On je naš igrač i s obzirom na činjenicu da je najbolji strelac očekujemo da će biti odgovarajuće pojačanje za nas. Čuo sam se sa njim i njegovim menadžerom i sve je dogovoreno u telefonskom razgovoru„, rekao je Butorović za Novosti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter