in ,

Voša i Jagodina dobili licence, Zvezdi rok do petka

simbol-fss-copy-copy

Drugostepeni organ danas je izdao licencu za učešće u evropskim takmičenjima FK Jagodina i FK Vojvodina, ali i dalje nastavlja sa radom. U nastavku sednice Komisije za žalbe u postupku licenciranja klubova za učešće u evropskim takmičenjima, predsedavao je Božidar Cerović, predsednik ove Komisije FSS i redovni profesor Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Na današnjem nastavku sednice članovi Komisije za žalbe u postupku licenciranja jednoglasno su odlučili da se licenca za takmičenje na evropskoj sceni izda FK Jagodina i FK Vojvodina, koji su u potpunosti dostavili dokaze o ispunjenosti svih kriterijuma u sistemu licenciranja. Oni su se time pridružili FK Partizan, kome je licenca izdata u ponedeljak.

Članovi Komisije za žalbe u postupku licenciranja klubova za učešće na evropskoj sceni i dalje nastavljaju sa radom. FK Crvena zvezda (zbog neispunjenih finansijskih, infrastrukturnih i personalno-administrativnih kriterijuma) i FK Sloboda Point (zbog neispunjenih finansijskih, infrastrukturnih i personalno-administrativnih kriterijuma) imaju rok do petka, 31. maja 2013, da dostave dokaze o ispunjenosti svih kriterijuma, a koji će tada biti adekvatno provereni od strane članova Komisije i o rezultatima će blagovremeno obavestiti javnost.

Rok za prijavu klubova sa teritorije FS Srbije koji će učestvovati u evropskim takmičenjima u sezoni 2013/14. je petak, 31. maj 2013.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

I Barselona čestitala Partizanu

Prijateljski rastanak Vukovića i RSS