0
ATP

Viktor maratonac u 3. kolu Rolan Garosa

Objavljeno: 29.05.13 u 14:53

viktor-troicki-rg

Posle mnogo preokreta i čak tri sata i 35 minuta igre Viktor Troicki je ipak uspeo da savlada Danijela Himeno-Travera u 2. kolu Rolan Garosa sa 3:2, po setovima 4:6, 7:6, 6:0, 6:7(7), 6:4.

Prvi set je pripao Špancu iako je Srbin imao brejk prednosti, a kada je Troicki u drugom ispustio vođstvo od čak 4:0 i dozvolio protivniku da dođe do taj-brejka činilo se da je potpuno pao psihološki.

Međutim, ne samo da je osvojio taj-brejk drugog seta već je Viktor u trećem ostavio protivnika na nuli pa je u tom trenutku izgledalo da će on mirno privesti meč kraju.

To je bilo još izvesnije kada je došao do vođstva od 5:3 i prilike da svojim servisom okonča meč, međutim ni tada nije došlo do završnice pošto je Himeno-Traver napravio veliki preokret i u 13. gemu je uspeo čak da spasi jednu meč loptu i dođe do izjednačenja u setovim – 2:2.

I u petom setu je Viktor prvi došao do brejka, vodio je 4:2, ali je dozvolio rivali da dođe do izjednačenja – 4:4. Ali, treći srpski reket je u tom trenutku odlučio da okonča meč, dobio je naredna dva gema i zkazao duel sa Marinom Čilićem u trećem kolu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter