0
Ostali sportovi

Održan II “Sajam Sporta”

Objavljeno: 29.05.13 u 11:36

DSCN2289

U utorak 28. maja u Užicama je održan II „Sajam sporta“, u organizaciji Sportskog saveza Srbije, a pod pokroviteljstvom Grada Užica. Tvorac sajma sporta je bivši atletski reprenzentativac Srbije Danijel Vukajlović.

Centralno mesto na manifestaciji imao je Atletski savez Srbije koji je predstavio projekat “ Dečija atletika“. Taj projekat privukao je pažnju svih učesnika sajma, a prezentaciji su prisustvovali zamenica ministarke omaldine i sporta Zagorka Petrović Gigić Zlatanović, gradonačelnik Užica Saša Milošević, član gradskog veća zadužen za sport Radovan Ristović, generalni sekretar Sportskog saveza Srbije Dr. Dane Korica, Vladimir Batez, Savo Milošević, Mitar Mrkela i organizator Sajma Sporta Danijel Vukajlović.

Prezentaciju i rad sa decom  obavili su profesor fizičkog vaspitanja Vlade Aničić, i trener AK „Mladost“ iz Užica Dragovan Ilić. Preko pedesetoro dece je prošlo kroz poligon , koji su treneri postavili. Ispred Atletskog saveza Srbije prisutnima se obratio pomoćnik saveznog kapitena Dragiša Kuzmanović, i objasnio svrhu i ciljeve programa „Kids Athletics“.

Svoje štandove imali su i Atletski klub „Mladost“ i Atletski klub „Užice, koji su predstavili svoje rezultate, kao i planove u narednom periodu. Na Sajmu sporta nagradjeni su i najuspešniji sportisti grada . Medju nagrađenima su i atletičari Mirko Petrović  i Olivera Jevtić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter