0
Košarka

KK Partizan Android – u korak sa trendovima

Aleksandar Milosavljević
Objavljeno: 29.05.13 u 13:31

1313

Košarkaški klub Partizan mt:s lansirao je zvaničnu Andoid aplikaciju kluba za sve vrste mobilnih telefona i tableta! U saradnji sa kompanijom „Persija net“ klub iz Humske je pripremio nešto novo za svoju vernu publiku, i ponovo je prvi među sportskim klubovima na ovom prostoru koji ide u korak sa trendovima novih tehnologija.

Sva softverska rešenja su predviđena za Android platforme, dok će uskoro biti registrovana i za Apple platformu. Aplikacija je jednostavna za upotrebu i dostupna je svakom kosrisniku bez teritorijalnog ograničenja. Aplikacija trenutno sadrži najvažnije vesti kluba, koje se automatski ažuriraju i povezane su sa zvaničnom internet prezentacijom KK Partizan mt:s. Prva verzija će biti uskoro ažurirana i pratiće većinu sadržaja koja se nalaze na sajtu šampionskog kluba.

Jedna od najboljih rešenja koja se nalaze na web prezentaciji, za koju je srpski šampion dobio i priznanja, jeste i uživo praćenje utakmica crno-belog tima, koje će u budućnosti podržavati i Android aplikacija.

Košarkaški klub Partizan je najuspešniji klub na ovim prostorima, a brend kluba prevazilazi granice naše zemlje, sa velikim ugledom u evropskim i svetskim okvirima. Klub iz Humske prati globalne trendove, a jedan od njih je prisutnost na Andorid platformi, koja komunikaciju čini lakšom, a prezentaciju boljom.

Aplikacija KK Partizan je potpuno besplatna i moguće je preuzeti je sa Google Play prodavnice.

Marketing kluba iz Humske u saradnji sa kompanijom „Persija net“ će nastaviti rad na aplikaciji, kako bi se u potpunosti prilagodila potrebama korisnika i što više informacija pružila u realnom vremenu. Aplikacija će svim narednim verzijama donositi novosti i povećavati interakciju sa našim vernim navijačima, donositi razne pogodnosti o kojima ćemo posebno izvestiti naše korisnike.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter