0
Ostali sportovi

Dečija atletika stigla je u Suboticu

Objavljeno: 29.05.13 u 15:43

SuboticaPress 5

Prošle godine je počelo potpisivanje ugovora za Dečiju atletiku, i do sada je ugovor potpisan sa 16 gradova, a danas 29.maja i sa Opštinom Subotica. Pored MOS-a i ASS-a projekat Kids atletics podržale su i lokalne samouprave odvajanjem novčanih sredstava u iznosu od 100 000din. Ovaj projekat pod vlasništvom je Međunarodne svetske federacije, koja je i pokrovitelj samog događaja.

Dana 29.maja 2013 godine. potpisan je ugovor sa opštinom Subotica. Domaćin je bio gradonačelnik opštine Modest Dulić i direktor AK “Spartak”, Jožef Kereši.

Predsednik opštine Modest Dulić  izrazio je veliko zadovoljstvo što ima priliku da kroz jedan ovakav projekat utiče na zdrav razvoj najmlađih sugrađana i da mu je izuzetno drago što su potpisali ovaj ugovor i što će deca imati priliku da se druže i treniraju. “Nadamo se da ćemo imati priliku da što pre obnovimo atletsku stazu u Subotici, kako bi Subotica ponovo postala atletski centar”, dodao je Modest.

Generalni sekretar ASS-a, Slobodan Branković,  zahvalio se lokalnim samoupravama na doniranom novcu, Ministarstvu omladine i sporta, kao i Opštini Subotica, što brinu o razvoju atletskog sporta, i što su podržali ovaj projekat i potpisali ugovor.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter