0
Tenis

Bojana izbacila Voznjacki!

Objavljeno: 29.05.13 u 18:52

Bojana Jovanovski

Srpska teniserka Bojana Jovanovski savladala je u 2. kolu Rolan Garosa nekadašnju teniserku broj 1 Karolinu Voznjacki u dva seta 7:6 (2), 6:3.

Bojana je za nešto više od sat i po dominirala na terenu. Bila je agresivnija od svoje protivnice što pokazuje broj direktnih poena. Jovanovski je zabeležila 20 vinera više od Voznjacki.

Naša teniserka je prva došla do brejka u sedmom gemu prvog seta, ali je Dankinja odmah odgovorila istom merom. Set je ušao u taj brejk u kome je Bojana dominirala i povela sa 1:0.

U drugom setu Bojana je nastavila sa odličnom igrom i osvojila prva tri gema.  Voznjacki je vezala potom dva gema, ali je naša teniserka sačuvala prednost od jednog brejka do kraja i slavila sa 6:3.

U trećem kolu Bojana Jovanovski će se sastati sa Svetlanom Kuznjecovom iz Rusije koja je bila bolja od Slovakinje Magdalene Ribarikove sa 1:6, 6:2, 6:2.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter