0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Srbija bez Tea na EP!

Objavljeno: 28.05.13 u 00:00
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Veliki peh zadesio je reprezentaciju Srbije i moskovski CSKA. Plejmejker Miloš Teodosić, kako se i strahovalo, zbog povrede potkolenične kosti koju je doživeo na drugoj utakmici polufinala plej-ofa VTB lige protiv Himkija, moraće na operaciju i sledi mu oporavak dug između dva i četiri meseca, prenose „Novosti“.

„Nažalost, Teodosić mora da ide na operaciju. Već smo kontaktirali doktore u Nemačkoj i uskoro ćemo dobiti odgovor kada će biti operisan i ko će to obaviti. Oporavak u slučaju ovakvih povreda traje između dva i četiri meseca“, izjavio je za rusku televiziju predsednik CSKA Andrej Vatutin.

Povreda Teodosića, člana druge najbolje petorke Evrolige, zadala je veliki udarac ekipi Dušana Ivkovića koji će imati veliki problem u pronalaženju adekvatne zamene za neprikosnovenog organizatora igre „orlova“.

Selekcija Srbije nastupaće na predstojećem Evropskom prvenstvu koje se održava u Sloveniji od 4. do 22. septembra i ostaje nam da se nadamo da će se desiti neko čudo i da će Miloš Teodosić ipak zaigrati na najvećoj evropskoj smotri.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter