0
Košarka

FOTO:STARSPORT

Radonjić: Nadamo se velikoj podršci navijača

Objavljeno: 28.05.13 u 15:41
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Košarkaši Crvene zvezde Telekom sutra u hali Pionir u prvom meču polufinala plej ofa Superlige Srbije dočekuju ekipu Mega Vizure. Trener crveno – belih Dejan Radonjić ističe da samo sa pruženih 100% od svojih mogućnosti ekipa može da očekuje pobedu.

„U ovom trenutku se pripremamo za duele sa Mega Vizurom uz veliko poštovanje prema protivniku. Svesni smo da moramo da pružimo 100 odsto svojih mogućnosti kako bismo zabeležili pobedu i zato ću tražiti od igrača da imaju takav pristup od prvog minuta. Nadam se velikoj podršci naših navijača, to nam je jako potrebno jer nas očekuju teški mečevi protiv kvalitetnog rivala.“ rekao je Radonjić.

U prilog onoga što je rekao Radonjić govori podatak da Mega Vizura u svojim redovima osim reprezentativca Novice Veličkovića, supertalentovanih Micića, Dangubića i Krstića ima najkorisnijeg igrača Superlige – Bobana Marjonovića, centra visokog 222 centimetra.

„Dobro su nam poznate sve specifičnosti njegove igre i u okviru tih saznanja ćemo pokušati da napravimo najbolju mogaću pripremu meča kako bismo na kraju utakmice mi bili zadovoljni. Igramo na našem parketu, pred našim navijačima, daćemo sve od sebe da zabeležimo pobedu i povedemo u seriji.“

Na pitanje o zdravstvenom biletnu u ekipi Radonjić je rekao:

„Igor Rakočević se veoma dobro oporavlja, Skot se već u ponedeljak priključio treninzima. U ovom trenutku najjači sastav će se suprotstaviti Mega Vizuri ali i da je suprotna situacija, svi koji izađu na teren imaju obavezu da daju sve od sebe kako bismo savladali ekipu Mega Vizure“ zaključio je Radonjić.

Utakmica Crvena zvezda Telekom – Mega Vizura igra se sutra od 21 sat, a ulaz u Pionir je besplatan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter